Винаги ни е особено приятно да отправим поглед назад към 90-те

...
Винаги ни е особено приятно да отправим поглед назад към 90-те
Коментари Харесай

Шарън Стоун все още пази в гардероба си роклята от „Първичен инстинкт“

Винаги ни е изключително прелестно да отправим взор назад към 90-те години, когато се правеше същински качествено кино. А когато става дума за актриса от ранга на Шарън Стоун, сме сигурни, че има с какво да ни изненада и с днешна дата.  Стоун описа пред списание InStyle за избора на емблематичната рокля във кино лентата от 1992 година „ Първичен инстинкт “ и по какъв начин е съумяла да я запази непокътната през последните тридесет години.

„ Спомням си, че питах режисьора Пол Верховен с какво би желал да съм облечена, а той стартира да се майтапи и ми отговори, че не му пука даже да съм с поло и на кок. Казах му, че това е добре, тъй като имам намерение да се появя тъкмо в този тип “ – споделя актрисата.

Актрисата споделя, че са й разрешили да си резервира всички тоалети, които е носила в лентата, тъй като хонорарът й е бил прекомерно дребен. Само 500 хиляди $ са й платили за присъединяване в лентата, като за съпоставяне на сътрудника й Майкъл Дъглас хонорарът се е равнявал на 14 милиона.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от ManiaClassy (@maniaclassy)

Впоследствие се стопират на рокля напълно в бяло, тъй като в облика на героинята й има доста от духа на Хичкок. „ Дизайнерката на костюми в лентата Елън Миройник проектира роклята по този начин, че да мога да седнал съм като мъж, като ме разпитват. Даде ми независимост да движа ръцете и краката си, да заема своето място и да имам надзор в стая, цялостна с мъже. “

Стоун е на 32 години, когато получава ролята на Катрин Трамел, а тя й приляга като ръкавица.

„ Филмът беше трилър и целият ешкън внезапно спираше, с цел да ме гледат по какъв начин заставам неподвижно в стол. Не допусках, че някой въобще ще обърне изключително внимание на тази сцена или пък ще се впечатли толкоз от оня миг с краката. Е, оказа се, че не познах “, споделя актрисата.

 
    Вижте тази обява в Instagram.           
Публикация, споделена от БОДИ • КУПАЛЬНИКИ • ОДЕЖДА (@mesh_n_flesh)

„ Когато снимахме, режисьорът ме накара да си махна бельото, тъй като съгласно него бялото доста отразявало светлината. Направих го, а операторът ме увери, че нищо не се вижда. По това време мониторите не бяха толкоз качествени и даже когато превъртаха сцената и ми я посочваха, аз самата не видях нищо “, признава тя.

Гледката обаче внезапно се трансформирала, когато актрисата имала опция да изгледа филма на огромен екран преди премиерата му. Чак тогава тя си дала сметка, че в действителност се вижда много повече, в сравнение с е предполагала.

„ Щеше да е по-честно, в случай че ми бяха споделили истината, а не да ме оставят пред приключен факт. Предполагам, че не са желали някаква нова актриса да им споделя какво да вършат. Посъветвах се с юриста си, претеглихме плюсовете и минусите, взехме решение да не спъваме премиерата и разреших да се популяризира по този начин. Ако се върна обратно, считам, че съм взела вярното решение за кино лентата. Въпреки че имаше един дълъг интервал, в който съжалявах, че дадох разрешението си да го създадат “, разкрива Стоун.

Въпреки това, 63-годишната актриса избира да запомни присъединяване си в лентата с добро и с днешна дата поглежда с усмивка обратно.

" Бялата рокля и палтото бяха закопчани с цип в калъф на снимачната площадка и от този момент не е отваряна ", споделя тя. " Счупих ципа, тъй че е херметически затворен и стои като произведение на изкуството или доста готина капсула на времето. "

Стоун е запазила бялата рокля с поло яка в дрешника й като спомен от уроците, които е научила, до момента в който е снимала кино лентата. А напълно несъмнено светът още дълго ще помни както емблематичната сцена с кръстосването на краката, по този начин и изключителната й актьорска игра.
И Шарън Стоун с разкрития за полов тормоз в Холивуд
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР